Wat zijn de Sunday Sessions?

Sunday Sessions is in 2011 voorjaar ontstaan! Een keer per maand op een zondagmiddag treden er steeds zangleerlingen van Barbara Lok op. De middagen ademen sinds het verenigingsjaar 2012/13 een klein beetje competitief sfeertje uit.

Elke leerling zingt 2 liedjes helemaal alleen of met een andere zangvriend/ in. Per ‘Sunday Session’ zingen er dus ongeveer 8 of 9 leerlingen!        

Daarnaast, wordt er elke maand stilgestaan bij een bepaalde artiest/ thema. Dit is ook een vast onderdeel! Via het YouTube kanaal : Sunday Sessions Vocaal Bokaal, kun je de optredens van de desbetreffende leerlingen nog eens terug kijken!

Per maand kan er gestemd worden op de uitvoerende leerlingen, d.m.v Pluimen die er worden uitgereikt door het desbetreffende publiek, die er op dat moment aanwezig zijn.

Tot en met de maand Mei/ Juni 2019, hebben we zo een heleboel maandwinnaars bij elkaar verzameld. En met ál deze mensen gaan we begin Juli de officiële finale in, met een heuse jury. 

In het jury “peloton”, zitten Burgermeester Eddy Bilder van Zwartewaterland en Lucie de Lange( zangeres en actrice ) en altijd een gast.

Er zijn publieksprijzen te winnen en natuurlijk de juryprijs.

 

Data en Thema's : Sunday Sessions 2018/19

 

18 nov. 2018 Deel Vier Baarlo : Jeugd sentiment  16:00  Website Deel Vier

VERDER ZIJN ALLE ZONDAGMIDDAGMIDDAGEN OM 15:00 , houd de site in de gaten waar de Sunday Sessions zijn.

27 jan. 2019 : ABBA

24 febr. 2019  : Musicals

24 mrt. 2019  : Plaatsnamen

12 mei 2019  : Dieren, natuur, Wereld